Over ons

Frenchic Furniturepaint is opgericht in December 2014 en is sindsdien een wereldwijde bron van inspiriatie geworden voor milieuvriendelijke upcycling. Frenchic is de snelst groeiende krijtverf leverancier in Groot Brittanië, wereldwijd zijn er inmiddels meer dan 400 dealers.

Het Frenchic fenomeen heeft werkelijk indruk gemaakt en groeit zeer snel binnen de wereld van de woningdecoratie. Frenchic is geliefd bij zowel creatieve interieur ontwerpers/bouwers als milieubewuste DIY enthousiastelingen.

Frenchic was al te koop in; Groot Brittannië, Ierland, de kanaaleilanden, Griekenland, Hongarije, Spanje, de Balearen, Duitsland, Frankrijk, Bulgarije, Singapore, Australië, New Zeeland, Griekenland, Rhodes, Estonia, Litouwen, en de Verenigde Staten en nu dus ook in Nederland.

De zeer hoge kwaliteit krijt- en mineraalverf is leverbaar in 50 verschillende kleuren, 15 daarvan hebben een unieke formule, de was is al geïnfuseerd in de verf, je hoeft deze dus niet apart te “sealen”, 6 zijn een wereldprimeur, weerbestendige krijtverf voor buiten.

Frenchic schildert als een droom, met een superieure dekking en wanneer je de was van Frenchic gebruikt is die zeer eenvoudig te verdelen. Je hebt lang zoveel niet nodig als bij traditionele verf.

In de verf van Frenchic zitten geen verborgen narigheden (sterker nog alle ingrediënten staan op het blik). Het is een 100% natuurlijk krijt- en mineraalverf die je niet hoeft te roeren, te schudden en waar je geen water aan toe hoeft te voegen. Er bevinden zich geen oplosmiddelen of vervliegende stoffen in onze krijtverf.

Frenchic krijtverf heeft dan ook vrijwel geen geur (best belangrijk als je binnen wil schilderen!).

Wanneer je de verf gebruikt zal je erachter komen dat deze rijk en romig is met een geweldige dekking. Als bonus is de verf van Frenchic zorgvuldig getest en is deze EN: 71-3 gecertificeerd, dit houd in dat de verf veilig is voor kinderspeelgoed en kinderkamer meubilair.