Winkel

Resultaat 1–1 van de 337 resultaten wordt getoond

Muur krijtverf

Showing 1 - 15 of 18 products in this Category

Frenchic muur krijtverf is een; unieke, beeldschone en luxueuze, volledig wasbare krijtverf voor op de muur! Een luxe, ultra matte krijtverf die oogt als fluweel, vrijwel geurloos is, rijk in pigment met een superieure dekking (over het algemeen zal één laag voldoende zijn), de verf ademt, is slijtvast en duurzaam, maar heeft toch de unieke eigenschappen die je van Frenchic mag verwachten: NEN EN: 71-3 gecertificeerd (kindvriendelijk), niet roeren, niet schudden, geen giftige stoffen, geen oplosmiddelen, geen vervliegende stoffen en milieuvriendelijk, ondanks al deze geweldige eigenschappen is de verf niet alleen afneembaar met een vochtige doek, hij is WASBAAR! Hoe geweldig is dat?!?

Plinten verf

Showing 1 - 7 of 7 products in this Category

De Frenchic plintenverf complementeert onze muurverf en is zeer gebruiksvriendelijk, uiterst slijt- en stootvast, heeft een lichte zijdeglans en is ondanks dat alles volledig milieuvriendelijk.

No more products to view in this category

krijtverf original

Showing 1 - 15 of 15 products in this Category

!!Let op de Orignal krijtverf moet nabehandeld worden met een was of Finishing Coat!! In de verf van Frenchic zitten geen verborgen narigheden (sterker nog alle ingrediënten staan op het blik). Het is een 100% natuurlijk krijt en mineraalverf die je niet hoeft te roeren, te schudden of waar je water aan toe moet voegen. Er bevinden zich geen oplosmiddelen of vervliegende stoffen in onze verf. Frenchic verf heeft dan ook vrijwel geen geur (best belangrijk als je binnen wil schilderen!). Wanneer je de verf gebruikt zal je erachter komen dat deze rijk en romig is met een geweldige dekking. Als bonus is de verf van Frenchic zorgvuldig getest en is deze EN: 71-3 gecertificeerd, dit houd in dat de verf veilig is voor kinderspeelgoed en kinderkamer meubilair.

No more products to view in this category

Lazy Range krijtverf

Showing 1 - 15 of 16 products in this Category

Het verschil met de standaard verf is dat in de Lazy Range de was al is toegevoegd, je hoeft dus na het drogen je werk dus niet te sealen met een was of vernis, ideaal dus voor iedereen die wat minder tijd heeft.. In de verf van Frenchic zitten geen verborgen narigheden (sterker nog alle ingrediënten staan op het blik). Het is een 100% natuurlijk krijt en mineraalverf die je niet hoeft te roeren, te schudden of waar je water aan toe moet voegen. Er bevinden zich geen oplosmiddelen of vervliegende stoffen in onze verf. Frenchic verf heeft dan ook vrijwel geen geur (best belangrijk als je binnen wil schilderen!). Wanneer je de verf gebruikt zal je erachter komen dat deze rijk en romig is met een geweldige dekking. Als bonus is de verf van Frenchic zorgvuldig getest en is deze EN: 71-3 gecertificeerd, dit houd in dat de verf veilig is voor kinderspeelgoed en kinderkamer meubilair.

Voorbereiding

Showing 1 - 1 of 1 products in this Category

Geconcentreerde Sugarsoap

No more products to view in this category